Crescendo  21    leatherworks  
Handgemaakte 100% leren accessoires
 

Welkom op de website van Crescendo 21 Leatherworks

 

OP DIT MOMENT IS DEZE WEBSITE NOG NIET VOLLEDIG.  HIER WORDT AAN GEWERKT.

OP ONZE FB PAGINA VINDT U MOMENTEEL AL ONZE PRODUCTEN.

Crescendo 21 is een merk dat 100% Nederlands handgemaakt leren producten vervaardigt met  een wereldse allure. Stoer, sterk, nuchter, uniek, trendy en toegankelijk voor iedereen. 


Crescendo21 biedt een brede collectie lederen producten voor dames en heren, die volledig op maat kunnen worden gemaakt. Eén van deze leer producten zijn de modieuze en tijdloze sieraden van eigen atelier . De lederen producten worden met de hand gemaakt en vervaardigd van hoogwaardige leersoorten. Het leer dat wordt gebruikt is persoonlijk uitgezocht en wordt daarna omgezet in een stoer en draagbaar product. 

Ook verwerken we regelmatig leer met een ander natuurlijk product, nl. hout.  Een van de producten waar we deze combinatie bij gebruiken zijn onze handtasjes. Hiermee kun je zowel een elegante alsook stoere combinatie maken zodat er voor iedereen wat te vinden is.

En wil je iets in een specifieke kleur, vraag dan naar de mogelijkheden.


Onze unieke ontwerpen hebben een unieke, robuuste, stoere maar stijlvolle uitstraling en zijn 100% zelf gemaakt. Authentiek en traditioneel ontworpen door onze passie van natuurlijke materialen.


Kijk dus gerust een rond op deze pagina. Natuurlijk vindt je ons ook op facebook. Mocht je vragen hebben en kun je deze stellen via mail, whatsapp of het contactformulier verder op onze pagina.   Er komen regelmatig nieuwe producten online. Dus bekijk deze pagina regelmatig en houdt ook onze FB pagina in de gaten voor leuke acties en nieuwe producten.


  

 

 

 
E-mailen
Bellen
Info